Beoordelingen van Saigon Food Almere

Recente recensies van Saigon Food Almere

5 sterren na 218 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten zoals altijd !

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pho

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, as always!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, Vriendelijk personeel. Ik zal zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Na een lange tijd weer eten besteld en het was weer voortreffelijk.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd en klaar op de afhaaltijd! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld en zeker niet laatste keer. Eten was warm en goed op smaak. De pho en de bun is mijn favoriet.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten arriveerde eerder dan verwacht, wat een welkome verassing was. Het eten is altijd lekker. Het is vers bereid met frisse en verse ingrediënten. De gegrilde 🦐 smaakten naar echte bbq 🦐. De chicken wings zijn ook een favoriet. Ik raad dit restaurant met haar geweldige personeel aan iedereen aan. 😋👌🏾😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer VERRUKKELIJK en die BBQ 🦐 zijn echt 👌🏾👌🏾👌🏾 Een echte aanrader voor een ieder die trek heeft in frisse, verse, lekkere snacks en maaltijden.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer vriendinnen onverwachts blijven eten maar zelf voorstellen om wat te laten bezorgen. Ken jij iets, is dan de vraag? You don’t have to say that again... I am already on it!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik was weer even terug in Vietnam! Heerlijke kruiden, alles vers. Ik kom heel snel weer 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Verse ingrediënten, subtiel en erg smaakvol. Kortom heerlijk!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is echt geweldig! Voor iedereen aan te raden die van lekker eten houdt.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk + gezond. Ik had om een specifieke levertijd gevraagd, dit ging helemaal goed. Ik ben super blij met Saigon in de buurt.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absurd snelle levering! Fantastisch eten. De kip had zoveel smaak en was licht gegrild waardoor de grillsmaak goed doorkwam, maar het vlees sappig en smaakvol was. Vooral de bún gà smaakte mij zo goed. Absolute aanrader. Ik heb het direct doorgegeven aan mijn familie. Bedankt voor het heerlijke eten, snelle bereiding, bezorging en authentieke smaken. Heb genoten!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld en ik kan niets anders zeggen dan dat het heerlijk en lekker vers was. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en meer dan genoeg voor een kleine prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk heerlijk heerlijk. Geweldige service. Op afgesproken tijdstip bestelling klaar. Vriendelijke ontvangst. Aanwinst voor Almere

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer super lekker gegeten! Ontzettend lieve service en uitleg over de sausjes😊 Dank jullie wel!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 2x pho besteld. Echter vonden wij de rode uien overbodig. De lente-ui geeft naar ons idee al genoeg smaak. Voor de rest smaakte het heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk + gezond + goede prijs/kwaliteit! Tot snel weer.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten!! Ik raad het iedereen aan om hier eten te bestellen, nu we alleen mogen afhalen of laten bezorgen. Je zult blij zijn dat je besteld hebt!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Dankjewel!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat lijkt op een simpeler rijstgerecht (vegan) is een delicaat gerecht bomvol smaak! Wauw. Mijn vriend had met vlees en vis en hij vond het 't beste wat hij in almere heeft geproefd voor take-away!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was verrukkelijk. Het brengt je terug naar het land waar we een heerlijke tijd hebben gehad. We gaan zeker die heerlijke gerechten een volgende keer weer halen.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Op tijd, en ook goed rekening gehouden met het verzoek een ingrediënt weg te laten.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers eten, de Gói Cuõn Chay is echt heerlijk en voor de Phó Bò kreeg ik instructies mee voor het opwarmen thuis (ik kreeg het op mijn eigen verzoek koud mee). Er mag van ons wel wat minder noedels in de Phó maar verder echt heel lekker.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food is as always top notch!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers Altijd lekker Altijd goede service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10/10

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren hier voor het eerst eten besteld. Helaas bezorgen ze niet in Almere Buiten maar het ritje er naar toe was de moeite meer dan waard. Heerlijk eten met de authentieke smaak zoals wij dat ook ervaren hebben tijdens onze reis door Vietnam. We gaan hier zeker vaker bestellen.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel elke keer wat anders en het eten is altijd super lekker en gezond! Echt een aanrader!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd! Bedankt :)

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden met Saigon!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten en uitstekende service! Zeker een aanrader!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en zeker een aanrader. De pho is heel goed alleen de bouillon zelf is best zoutig. Eet je het samen met de pho en groente dan is die goed. De bun chay, lente rolletjes en de nasi met kip/garnalen heel lekker en smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super heerlijk eten en onwijs vriendelijk personeel. Een feestje om er te komen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de bezorging snel en ik bestel altijd te veel. Nu lekker 2 dagen van kunnen eten :-)

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Alles netjes verpakt. Snelle bezorging.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer héérlijk! Vorige keer jadden we niet goed begrepen hoe de Pho gegeten moest worden maar nu uitgebreide uitleg gehad. Heel vriendelijk en netjes.Alles eeg vers en smakelijk!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord Geweldig!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Het maakte echt een feestje van de maaltijd op mijn verjaardag

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede Pho! ook de rauwe loempia's en bun zijn erg lekker. Mag wel iets meer vlees bij bij de bun ;-) Op tijd geleverd en nog goed warm. Soep was ook goed verpakt!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten van hoge kwaliteit. En veel!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk en verse producten! Alleen was de Pho alleen maar bouillon....misschien waren ze vergeten de ingrediënten erin te doen?

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect👌🏾

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke smaken. Verse producten en mooi gepresenteerd! Ik kom zeker nog eens bij jullie eten halen.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, veel en smaakvol en alles zeer goed verzorgd. Met een leuke en vriendelijke gastvrouw krijg je dan 5 sterren.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi kip, gestoomde kip pasteitjes en de kip spiesjes met citroengras zijn keer op keer verrukkelijk! Top bedrijf met heerlijk eten! Een echte aanrader.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten! Super vers en smaakvol. Dat ritje naar Almere Poort was het waard👍

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en lekker eten!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Vietnamees eten in Almere!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pho is echt een aanrader!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer perfect

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, goede porties en vriendelijke bezorging

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarische nasi is een aanrader! zeer smakelijk en de Pho zoals gewoonlijk ook. 10/10 recommend

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en jeetje...wat lekker. Allereerst ziet het er prachtig en verzorgd uit. En de smaak...hemels. Wij hadden nog nooit Vietnamees gegeten en wat is dit lekker. Een vaste klant erbij, keep up the good work♥️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd, zoals altijd alles warm en versssss!! Eindelijk een gezond alternatief in almere

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Snel bezorgd....aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaken, verse ingrediënten!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pho 🍲 real the best Viet in town! Thanks again voor het heerlijke eten!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Een echte aanrader. Heel erg vriendelijk personeel

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wow! En dat in Almere. Tot nu toe altijd in Amsterdam gegeten vanwege ontbreken van een goed Vietnamees restaurant in Almere. Maar dat hoeft niet meer. Vanwege corona alleen afhalen, maar dat was top. De bestelling stond al klaar op afgesproken tijdstip. Uiterst vriendelijke ontvangst. Bij thuiskomst heerlijk gegeten. De summer rolls in plastic wrap verpakt. Makkelijk uit te pakken en heerlijk knisperend vers. De pho was ook heerlijk. Een pareltje gevonden in Almere, hier komen we graag terug!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering op zondagavond (20min!!) en uiteraard weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie gerechten zijn elke keer nog beter dan vorige keer. Altijd vers. Altijd lekker. Snel weer!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers en lekker ! Wij komen zeker terug

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is echt geweldig hier! Zeker een aanrader!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het wordt met aandacht en liefde gemaakt. alles is vers en smaakt lekker bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke gerechten en nog eerder bezorgd dan de aangegeven tijd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld hier, en wat hebben we toch lekker gegeten zeg.... De Pho was echt smullen hoor...super warm bij aankomst, goed op smaak en je proeft echt dat ze hele verse producten gebruiken. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten heerlijk! Bestelling stond keurig op tijd klaar. Ik ga zeker nog eens bestellen!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! En erg vers. Luxe gepresenteerd

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal vanuit Lelystad gekomen om te genieten van authentiek Vietnamese Pho....ook wat andere dingen bij besteld! Grote porties, heel erg vers en echt heel er lekker! Kom binnenkort weer afhalen! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Mooi verpakt en echt goed op smaak! Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten smaakte heerlijk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Mooie smeken, ruime porties

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit zoals altijd! De Pho is echt de beste Pho die ik ooit heb gegeten! Wauw!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, vers en met zorg bereid! Ook de service en vriendelijkheid vinden we erg goed. Hier komen we zeker terug!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker grote porties! Was weer heerlijk, bedankt! :)

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega snelle levering! Binnen 20 minuten thuis en dat op een zondagavond. Eten was warm, krokant en echt super vers. Grote porties. Wij bestellen hier geregeld. Zijn er echt dol op. Hopelijk snel banh mi en wat toetjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten alles wat top. Goeie service ook ga zeker hier vaker bestellen.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en zoals altijd top kwaliteit.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Verse producten en dat proef je. Wij gaan vaker bestellen!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Het was vers gemaakt, de porties waren van goed formaat en de smaak was erg goed. We hadden pho (één met rib-eye, één met garnalen), nasi kip en loempia's. De volgende keer bestellen we iets anders uit het menu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en alles stond netjes ingepakt en op tijd klaar! Wij zullen hier vast weer af gaan halen of laten bezorgen. :)

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer heerlijk, ze zijn ook heel erg vriendelijk. Tot snel!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, erg vers, groenten perfekt knapperig en geurig, niet voor t laatst hier besteld!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Dim sum is favoriet bij mijn dochter. Dit keer hadden we de nasi en witte rijst met pork. Aanrader

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op afgesproken tijd. Eten was weer lekker en waren grote porties.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten van supervriendelijke mensen. Altijd fijn om hier te komen

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en gezond Taiwanees eten. Aanrader!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als er visite komt vragen ze nu speciaal naar Saigon Food! Vooral mijn zusje, ik citeer: “Altijd lekker!” Met haar absolute favorieten als Bún en Gỏi cuốn. Voor mij zoals altijd de Phở. Wederom BEDANKT!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten! 10/10. En snelle bezorging

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer geweldig!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig, vers en lekker eten. Snelle bezorging en supervriendelijke eigenaars en medewerkers. Absoluut één van onze favoriete restaurants in Almere. We love it!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi was heerlijk

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vriendinnen speciaal opgetrommeld om phó te eten.. en wat hebben we genoten! Nasi ook geprobeerd, ohh en wat was het heerlijk! Super bedankt voor de vlotte service, het heeft gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en snel bezorgd! Echt een aanrader!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk zoals altijd!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en super snel bezorgd.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig gegeten!! Alles heerlijk vers, goede smaken en mooie kleuren bij de Pho soep en de salades. Ik heb alles opgehaald en met de auto meegenomen naar Almere Buiten, nog steeds goed warm en zeer goed verpakt. Tot snel!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere Pho en BBQ pork gegeten, goeie grote porties en goed van smaak. Bezorging was zelfs wat eerder dan aangegeven tijd, top!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles lekker vers! Hier gaan we zeker weten weer bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Snel bezorgd en goede porties ook trouwens. Fijn verpakt, goed doordacht qua soep noodles en groenten apart bouillon, zodat het allemaal perfect kan worden gegeten. Heerlijk vers! We hebben zeer genoten. Zeker tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, uitstekende service en geweldig eten. Elke keer opnieuw.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en authentiek! De nasi Singapore is een aanrader. Nieuwsgierig naar de andere gerechten op de kaart; wij zullen zeker nog eens bestellen bij Saigon Food.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en weer erg lekker.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten. Wellicht interessant om banh mi broodjes toe te voegen?

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk smaakvol eten en goede porties. We komen hier zeker terug, een aanwinst voor Almere.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd. Het eten was erg lekker. Suggest voor de vegetarische cari hadden we misschien wat tofu of andere vleesvervangers gewild. We zullen zeker nog een keer bestellen!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zo lekker!!!!! Echt een aanrader.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor het eerst hier een maaltijd afgehaald. Nasi Singapore, Vietnamese loempia's, dimsum garnalen en kipspiesjes. Alles superlekker, hartstikke vers en goed warm zodat we het thuis niet hoefden op te warmen. Een aanrader, wij komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal via website besteld daar kan je een tijd aangeven, precies op de afgesproken tijd klaar. Echt een aanrader we hebben Heerlijk gegeten

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en super vriendelijke bezorging.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was erg snel, binnen het half uur. Het eten was goed verpakt en warm. We hebben er erg van genoten, erg lekker eten, goed van smaak. Echt een aanrader!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Bij d e garnalen had ik mij een ander gerecht voorgesteld. De nasi was lekker, maar er mocht iets meer zout in.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wow. Smaakvol, veel en een zeer warm welkom bij naam. 100% verkocht. Nieuwe lievelings.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker een aanrader!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er zeer verzorgd uit, supersnelle bezorging, vooral loempia’s zijn lekker, sommige sauzen te vloeibaar, prima verpakt... Ga vaker bestellen!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten!! Service is top! En bij bezorgen is alles netjes ingepakt.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super lekker!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, en heel lekker!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1ste keer besteld en voor de 2de keer een Pho (spreek je uit als Fuhhh :-) ) gegeten. Fantastisch! Veel, vers, lekker en vol smaak! Niet normaal goed. En op tijd en super vriendelijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij wisten dat eten van Saigon Food lekker was omdat wij eerder in hun zaak hebben gegeten. Dat willen wij onze kinderen laten ervaren. Zoals wij dachten, onze kinderen vonden ook heerlijk. Volgende keer laten wij onze kinderen andere heerlijk gerecht van Saigon Food proeven. Saigon Food en vooral Kayee hartelijk dank en tot snel,

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling snel en zorgvuldig ingepakt. Ik had de pho dac biet en Bun besteld. De soep was overheerlijk! Ik ben wel bekend met de Vietnamese keuken en deze staat zeker hoog in mijn lijst nu. De kipstokjes bij de Bun was super gekruid met limoengras en was totaal niet droog. Wat ben ik blij dat jullie in Almere poort zijn. Weer een toptent erbij!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling precies op tijd gereed en net als de vorige keer erg lekker. Dus het was geen toeval maar gewoon de regel! Prima eten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaliter schrijf ik geen recensie over eenrestaurant. Aangezien ieder een eigen smaakorientatie heeft. Voor Saigon, maak ik graag een uitzondering. Het eten is geweldig. Heerlijk en als je pho/vietnamees zoekt. Is dit waar je moet zeker. Leading in Almere. Veel beter dan verwacht en het geld waard. Ik kom terug. en wie weet maak ik de hele kaart af.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en lekker eten. Aanrader!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is it just me or did the soup got more sophisticated in flavour? The richness is out of this world! You guys never stop surprising me. You will be seeing me more often :) Thank you for being here!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en snel bezorgd!!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en ontzettend smaakvolle Pho. Zal vaker eten bestellen. Echt een aanrader! Helaas was de bezorger ietwat verlaat maar hij heeft oprechte excuses aangeboden :)

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Ruime portie en zeer goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker!! Een aanwinst voor Almere. Wel beetje prijzig, ik moet echt extra vlees bestellen in de pho anders zitten we niet vol.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk, ik koos voor z.s.m. bezorging en het eten stond precies na 19 minuten voor mijn deur! Vriendelijke bezorging en erg gulle portie Pho Bo en goed gevulde Vietnamese kip loempia’s. De sauzen waren netjes apart verpakt en de smaak was heerlijk. Dankjewel Saigon Food!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snel, heerlijk!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden elke keer! De Pho dac biet is echt heerlijk! Dit is echt mijn favoriet. De rundvlees salade is een aanrader!!! Wij gaan zeker vaker bestellen.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, grote porties vol smaak. Alleen vond ik de verhouding in de bun niet goed. Ik snap dat je extra vlees kunt bestellen, maar een spies kip was aardig karig. Ook mocht er wat meer groente etc bij van mij.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Hele vriendelijke bezorgster en keurig op tijd geleverd.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goede service! Fijne openingstijden.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vers Sausje wat erbij hoort mag pittiger/kruidiger Teveel van De noodles En te weinig groenten Ik ga zeker nog een keer bestellen

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst voor de buurt! Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!!!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en weer precies op het gekozen tijdstip bezorgd.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben afgelopen weekend heerlijk genoten van Pho dac biet met extra vlees & balletjes. Zo smaakvol en rijk gevuld!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alleen heerlijk, maar ook een top service!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De soep was zoals altijd erg lekker, deze keer 2 loempia’s erbij genomen en extra balletjes in de soep. Helaas was ik nog niet vol.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten zijn heerlijk, goed en zorgvuldig bereidt.. Vol op smaak! Ook is er goed aandacht besteed aan hun verpakkingsmaterialen en staat er altijd een bezorger aan de deur met een brede glimlach. Wij blijven bij Saigon Food bestellen.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies waar we bang voor waren. De soep is "effe snel" en heeft veel minder smaak dan vorige week. De (hoi sin?) saus zat vorige week in een grotere cup en was voldoende voor de hoeveelheid soep. Nu: ieniemienie bakje met een theelepel saus. Zonde dat dit restaurant ook in de "nooit genoeg" val trapt; altijd maar meer verdienen met minder kwaliteit.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, supervers. Zeker voor herhaling elke week vatbaar

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, zeker aan te raden!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ik ga zeker vaker bestellen!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de eerste keer dat we Vietnamees aten, op de bekende Vietnamese loempia’s na. Je kon merken dat het erg vers was! Ik heb gekozen voor de noedelsoep (waar ik normaal niet echt van hou) om te proberen. Volgens mij zou iemand anders het heerlijk vinden, ik vond het wel oké. De andere snacks waren lekker. De volgende keer iets anders uitproberen, misschien alleen snacks. 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg smakelijk. Heerlijke zeer goed gevulde Vietnamese noedelsoep met kip Lekkere loempia’s en smakelijke lenterollen. Ik vond t top en ben om. 💛

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great pho and fast delivery, very happy with them!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg snel geleverd (zondag), deze keer was alle ingrediënten in bakje noodle geplaatst de vorige keer hadden we extreem veel doosjes bakjes. Het eten is lekker, vind wel dat er erg weinig vlees is. Krijg snel trek na een portie pho, kan meer vlees en eventueel extra noodle. Daarnaast het vlees is wit, wat wel erg vreemd vind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers, heel netjes verpakt en prima geleverd. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd, vriendelijke en spontane bezorgster. Ook zeer tevreden over de kwaliteit van zowel het voor- als hoofdgerecht, al is de prijs wat aan de hogere kant.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Nog nooit eerder gegeten. Vond het verfrissend

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bun kip zat maar een stokje kipsate wat ik wel wat weinig vond. Beter is om bijvoorbeeld voor €1 meer twee stokjes kip saté erbij te doen. Ook had ik loempia met kip besteld maar de loempia’s proeften meer als vega loempia’s dit keer. Er mag wel iets meer kip in verwerkt worden.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, altijd lekker eten

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top en een snelle bezorging!!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd, was heel vers en smaakte heerlijk. Echt een aanrader, wij gaan hier vaker bestellen!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vers eten en snel bezorgd! Wij gaan zeker vaker bestellen.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer! De pho is vol van smaak! Eindelijk Vietnamees eten in Almere Poort. Zeker een aanrader.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Had de Cà Ri Chay besteld. Super lekker gegeten en bestelling was ook snel klaar. Keuken ziet er schoon uit en vriendelijke medewerkers. Komen zeker terug!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten. Mooie porties en snel en warm thuisbezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar. Enige tip: misschien is het handig om een allergenenkaart op de website te plaatsen 😊

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed van smaak, maar beetje weinig vlees

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrr! Bezorging kwam precies op tijd! Alles was nog lekker warm.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk vers, goed van smaak en lekker warm. De bezorging is ook super snel (binnen een kwartier!) Heb hier inmiddels voor de 3e keer besteld en zal zeker niet de laatste keer zijn. Ga zo door!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste dag bij de opening al loempia’s gehaald en nu eindelijk een overheerlijk gerecht!!! Alsof ik weer in Vietnam aan het eten ben!!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! We zijn erg blij met jullie in Almere Poort. Tot snel

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker! Wat bezorging geweest, waren ze een kwartier later dan wat de afspraak zou zijn. Prijs per product is ietsJe duurder maar het heeft gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk !!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag goi cuon, bún en cà ri besteld. Het was heerlijk en snel bezorgd!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yesss finally! Een goeie Vietnamese tent erbij. Mijn man en ik miste dat in Almere. We gingen altijd naar Amsterdam, maar dat hoeft gelukkig niet meer voor lekker Vietnamees eten. Pho met rundvlees was zoals we het kennen en de kipspiesjes in citroengras waren ook overheerlijk.