Beoordelingen van Saigon Food Almere

Recente recensies van Saigon Food Almere

5 sterren na 96 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles lekker vers! Hier gaan we zeker weten weer bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Snel bezorgd en goede porties ook trouwens. Fijn verpakt, goed doordacht qua soep noodles en groenten apart bouillon, zodat het allemaal perfect kan worden gegeten. Heerlijk vers! We hebben zeer genoten. Zeker tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, uitstekende service en geweldig eten. Elke keer opnieuw.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en authentiek! De nasi Singapore is een aanrader. Nieuwsgierig naar de andere gerechten op de kaart; wij zullen zeker nog eens bestellen bij Saigon Food.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en weer erg lekker.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten. Wellicht interessant om banh mi broodjes toe te voegen?

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk smaakvol eten en goede porties. We komen hier zeker terug, een aanwinst voor Almere.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd. Het eten was erg lekker. Suggest voor de vegetarische cari hadden we misschien wat tofu of andere vleesvervangers gewild. We zullen zeker nog een keer bestellen!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zo lekker!!!!! Echt een aanrader.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor het eerst hier een maaltijd afgehaald. Nasi Singapore, Vietnamese loempia's, dimsum garnalen en kipspiesjes. Alles superlekker, hartstikke vers en goed warm zodat we het thuis niet hoefden op te warmen. Een aanrader, wij komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal via website besteld daar kan je een tijd aangeven, precies op de afgesproken tijd klaar. Echt een aanrader we hebben Heerlijk gegeten

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en super vriendelijke bezorging.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was erg snel, binnen het half uur. Het eten was goed verpakt en warm. We hebben er erg van genoten, erg lekker eten, goed van smaak. Echt een aanrader!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Bij d e garnalen had ik mij een ander gerecht voorgesteld. De nasi was lekker, maar er mocht iets meer zout in.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wow. Smaakvol, veel en een zeer warm welkom bij naam. 100% verkocht. Nieuwe lievelings.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker een aanrader!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er zeer verzorgd uit, supersnelle bezorging, vooral loempia’s zijn lekker, sommige sauzen te vloeibaar, prima verpakt... Ga vaker bestellen!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten!! Service is top! En bij bezorgen is alles netjes ingepakt.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super lekker!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, en heel lekker!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1ste keer besteld en voor de 2de keer een Pho (spreek je uit als Fuhhh :-) ) gegeten. Fantastisch! Veel, vers, lekker en vol smaak! Niet normaal goed. En op tijd en super vriendelijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij wisten dat eten van Saigon Food lekker was omdat wij eerder in hun zaak hebben gegeten. Dat willen wij onze kinderen laten ervaren. Zoals wij dachten, onze kinderen vonden ook heerlijk. Volgende keer laten wij onze kinderen andere heerlijk gerecht van Saigon Food proeven. Saigon Food en vooral Kayee hartelijk dank en tot snel,

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling snel en zorgvuldig ingepakt. Ik had de pho dac biet en Bun besteld. De soep was overheerlijk! Ik ben wel bekend met de Vietnamese keuken en deze staat zeker hoog in mijn lijst nu. De kipstokjes bij de Bun was super gekruid met limoengras en was totaal niet droog. Wat ben ik blij dat jullie in Almere poort zijn. Weer een toptent erbij!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling precies op tijd gereed en net als de vorige keer erg lekker. Dus het was geen toeval maar gewoon de regel! Prima eten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaliter schrijf ik geen recensie over eenrestaurant. Aangezien ieder een eigen smaakorientatie heeft. Voor Saigon, maak ik graag een uitzondering. Het eten is geweldig. Heerlijk en als je pho/vietnamees zoekt. Is dit waar je moet zeker. Leading in Almere. Veel beter dan verwacht en het geld waard. Ik kom terug. en wie weet maak ik de hele kaart af.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en lekker eten. Aanrader!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is it just me or did the soup got more sophisticated in flavour? The richness is out of this world! You guys never stop surprising me. You will be seeing me more often :) Thank you for being here!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en snel bezorgd!!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en ontzettend smaakvolle Pho. Zal vaker eten bestellen. Echt een aanrader! Helaas was de bezorger ietwat verlaat maar hij heeft oprechte excuses aangeboden :)

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Ruime portie en zeer goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker!! Een aanwinst voor Almere. Wel beetje prijzig, ik moet echt extra vlees bestellen in de pho anders zitten we niet vol.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk, ik koos voor z.s.m. bezorging en het eten stond precies na 19 minuten voor mijn deur! Vriendelijke bezorging en erg gulle portie Pho Bo en goed gevulde Vietnamese kip loempia’s. De sauzen waren netjes apart verpakt en de smaak was heerlijk. Dankjewel Saigon Food!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snel, heerlijk!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden elke keer! De Pho dac biet is echt heerlijk! Dit is echt mijn favoriet. De rundvlees salade is een aanrader!!! Wij gaan zeker vaker bestellen.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, grote porties vol smaak. Alleen vond ik de verhouding in de bun niet goed. Ik snap dat je extra vlees kunt bestellen, maar een spies kip was aardig karig. Ook mocht er wat meer groente etc bij van mij.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Hele vriendelijke bezorgster en keurig op tijd geleverd.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goede service! Fijne openingstijden.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vers Sausje wat erbij hoort mag pittiger/kruidiger Teveel van De noodles En te weinig groenten Ik ga zeker nog een keer bestellen

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst voor de buurt! Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!!!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en weer precies op het gekozen tijdstip bezorgd.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben afgelopen weekend heerlijk genoten van Pho dac biet met extra vlees & balletjes. Zo smaakvol en rijk gevuld!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alleen heerlijk, maar ook een top service!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De soep was zoals altijd erg lekker, deze keer 2 loempia’s erbij genomen en extra balletjes in de soep. Helaas was ik nog niet vol.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten zijn heerlijk, goed en zorgvuldig bereidt.. Vol op smaak! Ook is er goed aandacht besteed aan hun verpakkingsmaterialen en staat er altijd een bezorger aan de deur met een brede glimlach. Wij blijven bij Saigon Food bestellen.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies waar we bang voor waren. De soep is "effe snel" en heeft veel minder smaak dan vorige week. De (hoi sin?) saus zat vorige week in een grotere cup en was voldoende voor de hoeveelheid soep. Nu: ieniemienie bakje met een theelepel saus. Zonde dat dit restaurant ook in de "nooit genoeg" val trapt; altijd maar meer verdienen met minder kwaliteit.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, supervers. Zeker voor herhaling elke week vatbaar

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, zeker aan te raden!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ik ga zeker vaker bestellen!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de eerste keer dat we Vietnamees aten, op de bekende Vietnamese loempia’s na. Je kon merken dat het erg vers was! Ik heb gekozen voor de noedelsoep (waar ik normaal niet echt van hou) om te proberen. Volgens mij zou iemand anders het heerlijk vinden, ik vond het wel oké. De andere snacks waren lekker. De volgende keer iets anders uitproberen, misschien alleen snacks. 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg smakelijk. Heerlijke zeer goed gevulde Vietnamese noedelsoep met kip Lekkere loempia’s en smakelijke lenterollen. Ik vond t top en ben om. 💛

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great pho and fast delivery, very happy with them!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg snel geleverd (zondag), deze keer was alle ingrediënten in bakje noodle geplaatst de vorige keer hadden we extreem veel doosjes bakjes. Het eten is lekker, vind wel dat er erg weinig vlees is. Krijg snel trek na een portie pho, kan meer vlees en eventueel extra noodle. Daarnaast het vlees is wit, wat wel erg vreemd vind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers, heel netjes verpakt en prima geleverd. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd, vriendelijke en spontane bezorgster. Ook zeer tevreden over de kwaliteit van zowel het voor- als hoofdgerecht, al is de prijs wat aan de hogere kant.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Nog nooit eerder gegeten. Vond het verfrissend

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bun kip zat maar een stokje kipsate wat ik wel wat weinig vond. Beter is om bijvoorbeeld voor €1 meer twee stokjes kip saté erbij te doen. Ook had ik loempia met kip besteld maar de loempia’s proeften meer als vega loempia’s dit keer. Er mag wel iets meer kip in verwerkt worden.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, altijd lekker eten

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top en een snelle bezorging!!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd, was heel vers en smaakte heerlijk. Echt een aanrader, wij gaan hier vaker bestellen!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vers eten en snel bezorgd! Wij gaan zeker vaker bestellen.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer! De pho is vol van smaak! Eindelijk Vietnamees eten in Almere Poort. Zeker een aanrader.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Had de Cà Ri Chay besteld. Super lekker gegeten en bestelling was ook snel klaar. Keuken ziet er schoon uit en vriendelijke medewerkers. Komen zeker terug!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten. Mooie porties en snel en warm thuisbezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar. Enige tip: misschien is het handig om een allergenenkaart op de website te plaatsen 😊

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed van smaak, maar beetje weinig vlees

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrr! Bezorging kwam precies op tijd! Alles was nog lekker warm.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk vers, goed van smaak en lekker warm. De bezorging is ook super snel (binnen een kwartier!) Heb hier inmiddels voor de 3e keer besteld en zal zeker niet de laatste keer zijn. Ga zo door!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste dag bij de opening al loempia’s gehaald en nu eindelijk een overheerlijk gerecht!!! Alsof ik weer in Vietnam aan het eten ben!!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! We zijn erg blij met jullie in Almere Poort. Tot snel

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker! Wat bezorging geweest, waren ze een kwartier later dan wat de afspraak zou zijn. Prijs per product is ietsJe duurder maar het heeft gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk !!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag goi cuon, bún en cà ri besteld. Het was heerlijk en snel bezorgd!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yesss finally! Een goeie Vietnamese tent erbij. Mijn man en ik miste dat in Almere. We gingen altijd naar Amsterdam, maar dat hoeft gelukkig niet meer voor lekker Vietnamees eten. Pho met rundvlees was zoals we het kennen en de kipspiesjes in citroengras waren ook overheerlijk.